Kérem hogy oldalam megtekintését a főoldalon kezdje! Telefon: 30-4088109 e-mail: maklaryz11@t-online.hu

Milyen szolgáltatást tudok nyújatni? Hozzáértés √ számla√ profi világítás√ képkidolgozás√ tárgy esetleges hibáinak kijavítása, retus√ megbízhatóság√ gyorsaság√ kiszállás√ minden feladathoz a megfelelő technika√ , ja és lehet hogy én teszem a legkedvezőbb ajánlatot!

Gyakran felmerül az igény professzionális módon elkészített reklámfotókra, de ehhez nem mindig sikerül a megfelelő fotóst megtalálni. A képzett fotográfus fotóin a nézőknek általában csak az tűnik fel, hogy jó az élesség, rendben vannak a színek. Ami azonban a jó tárgyfotókhoz leginkább szükséges, az igényesen kialakított műtermi jellegű megvilágítás. A tárgyfotózáshoz nem elég egy fénysátrat venni, és kész, hanem a világítást hozzá kell igazítani minden egyes fényképezendő tárgyhoz. Ez a gondos, profi fényformálókkal létrehozott megvilágítás egyaránt fontos az apró tárgyak fényképezéséhez, például ékszerekhez, és a nagyobb méretű alkotásokhoz egyaránt.

Ha a termék fotózása a ügyfél által kívánt helyszínen célszerűbb, mint például az ételfotózás vagy nagyméretű műtárgyak fényképezése esetében, akkor részemről ennek sincs semmi akadálya.

A technikai felkészültségem szinte majdnem minden tárgy fényképezését lehetővé teszi, az ipari csarnokok fényképezésétől egészen az apró fémtárgyak fotózásig. Az apró, domború, csillogó fémtárgyak sokszor feladják a fotósnak a leckét. A selymesen tükröződő bútorok, ipari alkatrészek, az apró ékszerek, művészeti alkotások, szűk helyen levő tárgyak, vagy és megvilágítást igénylő nagy látószögű felvételek hozzáértő fotózást és gondos utómunkát kívánnak. Az internetes eladások eredményességét nagyban segíti, ha a tárgy képe éles, nem olvad bele a háttérbe, mutatja a térbeli szerkezetet, és a műszaki használhatóságot. A tárgyfotózásnál sokszor érzem, hogy a mérnöki szemléletem segíti a munkámat.

Hogy az árakat se titkoljam, nálam az tárgyfotózás, termékfotózás 700 és 1000Ft közötti áron lehetséges, konkrét kérésre egyedi árajánlatot adok. Budapesten és környékén a tárgyfotózást a megrendelő telephelyén is meg tudom oldani. Különösen szívesen vállalom festmények, egyéb műalkotások fotózásást.

Szakács Imre László festőművész alkotásai:

festményfotózásfestmény reprodukciótárgyfotózástárgyfotózás, műtárgyfotózás

Az igényes reklámfotóhoz az utómunka is hozzátartozik, szinte minden esetben vannak olyan hibák amelyeket pusztán a gondos felvételtechnikával nem lehet teljes mértékben kiküszöbölni. A festmények fotózásánál különösen fontos a színhelyesség és az egyenletes, csillogást nem okozó megvilágítás.

Bútorfotózástárgyfotózásbútofotózásbútorfotózásépületbelső fotózásantikbútortárgyfotózásbútantikbútor fotózás

A reklám és tárgyfotózás számos további területet is magába foglal, szívesen vállalom étel, műtágy, bútor, dísztágy, szobor, ékszer, óra vagy bármilyen ipari szerkezet fotózását.